Varför ska du besöka mässan?

Plugga, resa, praktisera, jobba eller bara vara? Hitta svaren på Kunskap & Framtid den 23-25 november.

Plugga, resa, praktisera, jobba eller bara vara? Hitta svaren på Kunskap & Framtid den 23-25 november.

På Västsveriges största utbildningsmässa upptäcker du allt om livet efter studenten och hur du går tillväga för att hitta just ditt drömjobb. Dessutom kan du uppleva ett fullspäckat mässgolv med mängder av spännande aktiviteter.

På mässan finns chans att prata med universitet, folkhögskolor och yrkeshögskolor men även organisationer långresor och utländska utbildningar, arbetsgivare, myndigheter som Försvarsmakten och olika förbund.

Kunskap, inspiration och möjligheter.

Som besökare bjuds ni även på ett fullspäckat seminarieschema med allt från inspirerande föreläsningar med unga entreprenörer, erfarna företagsledare och profiler som nått längre än de flesta andra.

Välkommen att in för en första inblick i livet efter studenten. Maila oss gärna om du har några frågor: kunskap&framtid@svenskamassan.se

Öppettider: 23-25 november kl 10–16
Plats: Svenska Mässan i Göteborg

Biljetter:

Ett besök på Kunskap & Framtid är kostnadsfritt för studerande upp till 25 år när biljett bokas via skolans studie- eller yrkesvägledare. Annars är priset 60 kronor för ungdomar upp till 25 år och 100 kronor för vuxna. Biljetten är giltig för återbesök alla dagar.

Köp av biljetter öppnar i samband med biljettregistrering.